Έχει χαρακτηριστεί ως “το πιο σημαντικό βιβλίο που γράφτηκε τα τελευταία 500 χρόνια!”

Έχεις αναρωτηθεί τι κρύβει το μέλλον; Θα καταστραφεί η γη σε ένα πυρηνικό αρμαγεδδώνα; Μήπως κάποιος μετεωρίτης θα βάλλει τέλος στην ανθρώπινη ιστορία; Τέτοιες σκέψεις προβληματίζουν χιλιάδες Έλληνες. “Η Τελική Παγκόσμια Σύρραξη” έχει τις απαντήσεις.

Ξεκινά με μια περιγραφή της χριστιανικής ιστορίας από τον καιρό των αποστόλων μέχρι σήμερα. Έπειτα, με λεπτομερή ανάλυση προφητειών της Αγίας Γραφής σκιαγραφεί γεγονότα που μέλλουν να συμβούν μέχρι την δεύτερη έλευση του Χριστού και παραπέρα.

“Η Τελική Παγκόσμια Σύρραξη” έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 30 γλώσσες και πουληθεί σε δεκάδες εκατομμύρια αντίτυπα.

Παράγγειλέ το τώρα εντελώς δωρεάν.

Δωρεάν Καινή Διαθήκη

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα και θα σου στείλουμε δωρεάν μια Καινή Διαθήκη.

Δωρεάν το βιβλίο"Η ιστορία της απολυτρώσεως"

Στην αρχή της περασμένης χιλιετηρίδας, παγκόσμια γεγονότα άφησαν ένα μεγάλο ερωτηματικό να αιωρείται στον ορίζοντα. Είμαστε εμείς οι άνθρωποι προορισμένοι για περισσότερες δυσκολίες και βάσανα ή η ενόραση του αύριο πρόκειται να μεταβληθεί προς το καλύτερο;

Μερικοί στρέφουν τις ελπίδες τους προς τους πολιτικούς και τους επιστημονικούς ηγέτες, αλλά η πλειοψηφία των φιλοσόφων, των παγκόσμιων αρχηγών και των κληρικών είναι περισσότερο επιφυλακτική.

Υπάρχει πουθενά ελπίδα και καθησύχαση; Μάλιστα, υπάρχει. Γι’ αυτούς που προτιμούν να μην πτοηθούν από την απόγνωση και σκέπτονται ότι ο Θεός αναμφίβολα γνωρίζει τη δυσχερή ανθρώπινη κατάσταση και θα μεταβάλλει τη ροή των γεγονότων με τρόπο εντυπωσιακό, υπάρχει διέξοδος. Οι αναγνώστες όμως αυτού του βιβλίου θ ανακαλύψουν βαθύτερες σκέψεις πάνω στις οποίες θα βασίσουν την αισιόδοξη άποψή τους. Η πίστη θα γεννηθεί στις καρδιές τους καθώς μελετούν τη διαφωτιστική και δυναμική αφήγηση των έντονων αγώνων της ανθρωπότητας κατά των σκοτεινών δυνάμεων του κακού. Η αφήγηση στηρίζεται επάνω στο βιβλικό θέμα της αιωνόβιας διαμάχης μεταξύ των θεϊκών και των σατανικών δυνάμεων, για τον έλεγχο της θέλησης των ανθρώπινων όντων.

Φόρμα Αίτησης για Προσφορά