Στείλε μια ερώτηση - Κάνε Σχόλιο

Ο Απόστολος Παύλος είπε κάποτε ότι στην παρούσα ζωή μόνο “κατά μέρος γνωρίζουμε” (Α’ Κορινθίους 13:9). Κάποια πράγματα γνωρίζουμε και κάποια πράγματα όχι. Ίσως διαβάζοντας της Αγία Γραφή να έχεις κάποια ερωτήματα. Ή και χωρίς να διαβάσεις τη Γραφή. Κοιτάζεις τον κόσμο γύρω σου και αναρωτιέσαι γιατί το ένα, ή γιατί το άλλο. Αν έχεις κάποιο ερώτημα, θα χαρούμε να το ακούσουμε.

Φυσικά δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις. Παντογνώστης είναι μόνο ο καλός Θεός μας. Στην αναζήτηση απαντήσεων όμως, ο διάλογος και η ανταλλαγή απόψεων είναι ένας καλός οδηγός. Και η Αγία Γραφή πρόσφέρει απαντήσεις σε πολύ περισσότερα θέματα από όσο νομίζουμε. Οπότε αν έχεις κάποια ερώτηση μη διστάσεις να μας στείλεις είτε σου φαίνεται απλοϊκή η ερώτηση, είτε τόσο δύσκολη που να μοιάζει αναπάντητη. Στείλε την, και εμείς με τη σειρά μας θα χαρούμε να μοιραστούμε μζί σου την ταπεινή μας γνώμη με βάση τη Γραφή.

Επίσης, ίσως να διάβασες κάποια από τις μελέτες μας και να θέλεις να σχολιάσεις. Κάτι που μπορεί να σου άρεσε. Ή κάτι με το οποίο διαφωνείς. Θέλουμε να ακούσουμε τη γνώμη σου αρκεί να την εκφράσεις με αγάπη.

Οπότε είτε ερώτηση έχεις, είτε κάποιο σχόλιο, θα χαρούμε να σε ακούσουμε.

Πες μας.